Kartoffelsuppe med ost

1. Forbered vores suppe først ved at forberede grøntsagerne. De skal vaskes ordentligt. Ingredienser: instruktioner

1. Forbered vores suppe først ved at forberede grøntsagerne. De skal vaskes og rengøres. Kartofler, løg og gulerødder skåret i små terninger. Det er muligt og lille, der er ingen forskel, for i slutningen af ​​madlavningen vil vi male dem. 2. Nu skal du stege grøntsagerne lidt. Men jeg kom op på en anden måde, hvilket tager et minimum af tid. Måske vil du også lide det? Jeg smør formen med olie. Jeg spredte løg og gulerødder. Top sætte kartoflerne og i ovnen, som opvarmes til 200 grader. Bages indtil brunet, og ikke til kogt. Vores grøntsager vil stadig være kogte. 3. Kog buljongen, mens grøntsagerne er bagt. Når det koges, skal du tilføje grøntsager der. Kog bouillon indtil kartoflerne er kogte. Sæt nu smeltet ost i suppen. Her lagde jeg dem hele. Når jeg har tid, gnider jeg den på gnisten. 4. Lad vores suppe koge og koge lidt, indtil ostemassen smelter. Hvis osten ikke har smeltet til slutningen, skal du ikke bekymre dig. Vores suppe blandes i en blender. 5. Vores suppe er klar. Nyd. Glem ikke at lave croutoner til suppe. Jeg lagde nogle kyllingekød på pladerne, da det blev efterladt efter kogning af bouillon. Men tro mig, og uden kød er denne suppe meget velsmagende.

Serveringer: 3-4