Jeg forlod ham

Vi mødtes da jeg var 18 år gammel. Han er 5 år ældre, uddannet fra universitetet, og jeg er lige kommet ind. Jeg kiggede på ham med min mund åben: en smuk, høj, intelligent brunette, en studerende på et medicinsk universitet, næsten en læge. Og jeg er en ung, naiv, usikker student med mine problemer. Jeg syntes at være forelsket i mine ører, han ville løse alle mine problemer. Dels var det. Vores relationer udviklede sig hurtigt. Jeg kunne ikke ønske mig bedre. Han har en velhavende familie, han er en fem minutters medarbejder af en anstændig institution i byen med gode udsigter. Ved siden af ​​ham følte jeg mig godt. Da min mor kom fra vores lille landsby, hilste jeg hende og fortalte ham, hvor vidunderligt han var, hvilken lys fremtid venter os.

Det tog ikke lang tid at vente. Han fik mig et tilbud. Forældre godkendt. De spillede et storslået bryllup, jeg følte mig som en dronning blandt klassekammerater og veninder, som jeg troede, misundelse. Vi flyttede ind i et nyt rummeligt hus, der ejes af hans forældre. Min svigerinde så jeg sjældent, men passende, som de siger. Men det stoppede mig ikke, den største favorit var nær, og alt var så godt for os. Vi startede en hund, gik om aftenen sammen med hende i skoven. Jeg blev gravid. I det øjeblik var jeg i syvende himmel med lykke. Manden er ophørt med at være ideel. Livet begyndte gradvist at forstyrre livet. Jeg kan huske, hvordan jeg i 9. måned af graviditeten vaskede gulvene i dette store hus, bragte anden for ikke at falde i mudderet med mit ansigt og ikke vise, hvor slemt jeg er. Kun hvem havde brug for det? Nu forstår jeg det ingen. Et barn blev født. Min mand, min svigermor gav mig smarte gaver. Jeg blev ansat af en barnepige for hjælp, så jeg ikke ville gå glip af skolen. Alt ser ud til at være ingenting, men hele huset viste sig at være helt på mig ... Om natten fodrede jeg babyen, udtrykte mælk, så om morgenen kunne jeg forlade min søn og skyndte mig i skole. Klagelse og tænkning var ikke. Ja, det er svært at komme ud, men det er ikke let at lave mad, men de hjælper mig.

I mellemtiden tog min mand eksamen fra universitetet og begyndte at arbejde. Jeg holdt op med at se ham, vores møder blev mindre og mindre. Jeg har altid roet mig ned, de siger alt er fint, så alle lever, jeg har nok penge, hjælp, de lader mig lave mine egne ting og hvad jeg skal gøre! Nå, min mand? Manden vil blive brugt, fordi han aldrig har arbejdet før, og vi kommer nærmere. Sådanne perioder kom virkelig i weekenden ... Men så begyndte han at blive ved at blive ved med at arbejde, tage flere opgaver, begrunde det ved at han skal arbejde, få erfaring. Jeg var enig. Min søn voksede op. Livet gik som sædvanligt. Jeg gik på arbejde. Og jeg begyndte at indse, at det liv, jeg nu lever, ikke er min. Min svigermor kom mere og mere ind i vores forhold. Og så fortalte jeg min mand, at jeg ikke ville leve sådan mere. Jeg foreslog, at han lejer et særskilt boliger og forsøger at eksistere selvstændigt uden hjælp fra hans forældre. Han nægtede. Tid gik. Intet ændret, det gjorde mig kun syg at gå hjem. Og en dag meddelte jeg, at jeg forlod ham. Han troede det ikke. Jeg lejede en lejlighed, hentede mine ting og flyttede med barnet. Hans forældre tog væk min bil, frakker og nogle smykker. Alle hans slægtninge nægtede at kommunikere med mig. Kun en, jeg vidste, hvad der foregik i min sjæl, hvordan jeg følte mig dårlig. Men jeg vidste sikkert, at der ikke var nogen vej tilbage.

I starten var det svært for mig økonomisk, men mine forældre støttede mig og hjalp. Og efter et stykke tid fandt jeg ud af, at min mand regelmæssigt ændrede mig. Jeg fortsatte med at arbejde, jeg formåede at tage en lederstilling, og jeg fik fuld tillid til mine evner. Han forsøgte at returnere mig. Jeg fik en lejlighed i samme indgang, hvor vi lejede en svigersøn med min søn, men jeg tvivlede ikke et øjeblik på mit valg.

Nu købte jeg bolig i et realkreditlån, bestemt ikke uden hjælp fra slægtninge, og boede hos min søn, jeg føler mig den lykkeligste i verden!